Wednesday, May 5, 2010

DIA MAI DAH!!!

Assalamualaikum semua..


hokey agak lama aku xberblog as usual just blogwalking.woi tajok nak gelabah ja. sapa yang nak mai tue. hencek abang MID SEM yang hensem lagik macho la sapo lagik ngeee... nowadays aku a little bit busy with buku-buku yang x la tebal mana pown tapi yang pasti tebal lagik muka buku tapi masih sempat meluangkan masa berdating berdua-duaan bersama hencek MID VALLEY. hey apa ko mengarot neh..owh sori kanak-kanak saya sedikit pening2 kura2 kerana MID SEM EXAM hampir menjelang tiba. TETAPI perlu ditegaskan di sini ye saya amat malas untuk study. apa yang saya mampu buat tiap-tiap malam sebelum tido kumpul buku banyak2 and then letak laa buku-buku itu berhampiran tempat yang anda akan tido yakni katil aku( haipp bukan katil aku pown katil pinjam je atas ikhsan aku menumpang tido di bilik AINA SYAHIRAH..tocei2..)tempat utama korang patot letak mestilah bawah bantal. yang selebihnya tu korang buat2 la pelok ke hape ke.x kisah la janji bahagia. mengikut kajian buku yang diletak di bawah bantal ilmunya 100% lebih cepat diserap masuk ke dalam otak yakni ketika kita berhibernasi. jadi pasti kan anda mengamalkan petua ini selalu. kalo nak cepat lagik paham apa yang aku study walopon hakikatnya aku xstudy, mak aku cakap hang rebus la buku 2 kemdian hang minum ayaq dia buat macam minum coke float yang cayaq...zasss sedap wooo( kata kuat2 dengan sepenuh perasaan).ok dua benda tu ja yang aku mampu buat setakat neh. nanti aku hupdate lagik kalo terjumpa formula baru untuk mengurangkan waktu study tapi boley pandai sampai tujoh keturunan.






aku xtaw apa motip aku letak pic neh. jadi tolong tengok dengan diam saja.



p/s :-------------------aku malu la bila jadik okb...tekejut nyah bila duit2 ketul2
dopan mato golap ati den tibo2...hoish bohayo songgoh..

1 comment:

  1. Salam Yayang,
    Hoyeh...
    boleh belanja .. ngenge,,,,

    ReplyDelete